Na tym stanowisku będziesz odpowiedzialna/y za zarządzanie procesami gastronomicznymi podczas swojej zmiany oraz nadzór nad zespołem pracowników (kelnerzy, barmani) w celu zapewnienia wysokiej jakości usług świadczonych przez restaurację.
- Organizowanie pracy w restauracji, by zapewnić sprawną obsługę Gości i wspólnie realizować powierzone zadania
- Monitorowanie zapasów i dbanie o odpowiednią i sprawną organizację
- Dbanie o powierzony sprzęt, nadzór nad prawidłową obsługą i eksploatacją
- Dbałość o satysfakcję gości
- Odpowiedzialność za realizację celów sprzedażowych
- Przestrzeganie procedur sieci oraz umiejętność wdrażania nowych standardów
- Doświadczenie na podobnym stanowisku
- Umiejętności zarządzania zespołem
- Zdolności organizacyjne i elastyczność w działaniu
- Pasja do wykonywanej pracy i chęć rozwijania własnych kompetencji zawodowych
- Zdolność do budowania trwałych relacji z gośćmi
- Znajomość zasad HACCP oraz standardów gastronomicznych
- Wrodzony optymizm
- Stabilne warunki zatrudnienia
- Atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy uzależniony od wyników
- Dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne
- Prywatną opiekę medyczną w Medicover i kartę Multisport
- Spotkania integracyjne
- Kantynę pracowniczą
- Możliwość rozwoju zawodowego, wyznaczenie jasnej ścieżki kariery
- Karty zniżkowe na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
- Wygodny uniform
- Program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo
Najnowsze komentarze