Novotel & ibis Kraków Centrum
Zastępca Kierownika ds. Gastronomii
Miejsce pracy: Kraków
Nr ref.: ZAS/0225/UP
Twój zakres obowiązków
- Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości
- Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań
- Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej
- Dbanie o powierzony sprzęt, zlecanie przeglądów, nadzór nad prawidłową obsługą i eksploatacją
- Dbałość o satysfakcję gości
- Maksymalizacja przychodów i kontrola kosztów dwóch restauracji
- Proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań
- Przestrzeganie procedur sieci oraz umiejętność wdrażania nowych standardów
- Nadzór nad odbywającymi się konferencjami i przyjęciami okolicznościowymi
Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu
- Doświadczenie na podobnym stanowisku
- Zdolność do budowania autorytetu poprzez własną pracę
- Kreatywne, twórcze myślenie
- Umiejętności przywódcze oparte na szacunku do współpracowników
- Pasja do wykonywanej pracy i chęć rozwijania własnych kompetencji zawodowych
- Zdolność do budowania trwałych relacji z gośćmi
- Znajomość zasad savoir-vivre oraz ich wykorzystywanie w pracy zawodowej
- Umiejętności sprzedażowe
- Wrodzony optymizm
Zadbamy o Ciebie poprzez
- stabilne warunki zatrudnienia
- atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy uzależniony od wyników
- dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne
- prywatną opiekę medyczną w Medicover i kartę Multisport
- bezpłatny dostęp do platformy wsparcia zdrowia psychicznego Mindgram
- spotkania integracyjne
- kantynę pracowniczą
- możliwość rozwoju zawodowego, wyznaczenie jasnej ścieżki kariery
- karty zniżkowe na pobyty w hotelach sieci na całym świecie
- wygodny uniform
- program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
2025-02-27dodano
Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej
- Klient portalu Praca.pl
- małopolskie / Kraków
Najnowsze komentarze