Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
                       Technik technologii żywności                
Miejsce pracy:  Zator                
                                Numer: StPr/teja/25/0875
                            Prowadzenie dokumentacji.Badania przechowalnicze -  kontrola parametrów w czasie przechowywania - ocena organoleptyczna.Przyjęcia surowców - prowadzenie zapisów, kontrola dostaw maki, surowców zbożowych, folii.Badania surowców, wyrobów gotowych ocena organoleptyczna folii,Kontrola jakości bieżącej produkcji, bieząca kontrola produkcji- hala, zapisy elektroniczne, zapisy w formie papierowej, kontrola temperatury na magazynach, produkcji, kontrola DDD zgodna z wewnętrznymi  procedurami, kontrola detektorów metali, kontrola towarów paczkowanych bieżąca analiza wyników pomiarów.Testowanie nowych surowców od dostawców.Oferta stażu przeznaczona dla osób powyżej 50 roku życia lub długotrwale zarejestrowanych lub niepełnosprawnych
                               Wymagania inne:wykształcenie średnie kierunkowe, umiejętność obsługi urządzeń biurowych, dobra znajomość pakietu MS Office( MS Excel, oraz MS Power Point)wymagana podstawowa wiedza oraz zainteresowanie w kierunku Technologii Żywności;Mile widziana dobra znajomość języka obcego ( najczęściej j. angielskiego) w mowie i piśmie.
                                 Miejsce pracy:Zator
Rodzaj umowy:Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:2 755,10 PLN
                                                   Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
                       
Najnowsze komentarze