- prezentacja potraw zgodna ze standardami firmy,- przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat,- dbanie o odpowiednią estetykę potraw,- utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy,- dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych,- prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska,- informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą utrudnić czy uniemożliwić prawidłowe wykonanie obowiązków służbowych.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania inne:Pasja do gotowania i dobry smak, umiejętność obsługi imprez okolicznościowych. Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych.Doświadczenie zawodowe minimum 2 lata na stanowisku kucharza.Gotowość do pracy w niestandardowych godzinach, w tym weekendy i święta.
Miejsce pracy:Sygneczów
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 46 PLN
Najnowsze komentarze