Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie przełożonego o wykrytych zagrożeniach. Zgłaszanie bezpośredniemu przełożonemu wszelkich informacji na temat przygotowywanych posiłków, w szczególności zaś o stanie ich świeżości, brakach magazynowych, potrzebie zamówień produktów oraz innych problemów jakie mogą uniemożliwić wykonywanie obowiązków służbowych.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: kultura osobista
Uprawnienia: praca w zespole
Uprawnienia: kurs kucharz
Wymagania inne:[Inne] : aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Miejsce pracy:Stróża
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 31,50 PLN
Najnowsze komentarze