Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Cukiernik
Miejsce pracy: Gorlice
Numer: StPr/25/0335
Ocena przydatności surowców (mąki pszennej, cukru, tłuszczu, jaj itd.) oraz przygotowanie ich do produkcji; Mieszanie surowców (zgodnie z recepturami) w zależności od rodzaju ciast (drożdżowe, francuskie, kruche, biszkoptowe, biszkoptowo-tluszczowe, orzechowe, bezowe) oraz ich wyrabianie; Przygotowywanie różnego rodzaju nadzień, np. kremów, polew, galaretek, owoców, marmolad, ponczów; Formowane i wypiek lub smażenie, w zależności od rodzaju ciasta, przekładanie i nadziewanie różnymi masami, w zależności od rodzaju ciasta lub ciastek; Ocena organoleptyczna poszczególnych faz procesu technologicznego.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe/branżowe; Zdolność do wysiłku; Dokładność; Praca w zespole.
Miejsce pracy:Gorlice
Rodzaj umowy:Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:1 994,40 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gorlicach
Najnowsze komentarze